Squalene

INCI Squalene På svenska – Skvalen Funktion Antistatmedel Mjukgörande Hårkonditionerande Hudkonditionerande Återfettande Tillverkning Gå till sammanfattning Skvalen extraheras enligt PubChem (1) kommersiellt från fiskolja och i synnerhet …

Squalane

INCI Squalane På svenska – Skvalan Funktion Mjukgörande Hårkonditionerande Hudkonditionerande Återfettande Tillverkning Gå till sammanfattning Skvalan är den hydrogenerade formen av skvalen. Ursprunget kan vara …

Stearyl Alcohol

INCI Stearyl Alcohol På svenska – Stearylalkohol Funktion Mjukgörande Emulgeringsmedel Stabiliseringsmedel Skumbooster Maskerande Opakgörande Tensid Viskositetsreglerande medel Tillverkning Gå till sammanfattning Stearylalkohol framställs enligt CIR …

PCA

INCI PCA På svenska – PCA Funktion Fuktbindande Mjukgörande Hudkonditionerande (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning PCA står för Pyrrolidone Carboxylic Acid (Pyroglutaminsyra) som enligt CIR (1) framställs från L-glutaminsyra (aminosyra) …

Lecithin

INCI Lecithin På svenska – Lecitin Funktion Mjukgörande Emulgeringsmedel Hudkonditionerande Antistatmedel Tillverkning Gå till sammanfattning Lecitin är egentligen en beteckning för ämnen som förekommer i …

Lanolin Alcohol

INCI Lanolin Alcohol På svenska – Lanolinalkohol Funktion Mjukgörande Emulgeringsmedel Hårkonditionerande Antistatmedel Bindemedel Viskositetsreglerande medel Tillverkning Gå till sammanfattning Lanolinalkohol erhålls enligt CosIng (1) genom …

Lanolin

INCI Lanolin På svenska – Lanolin Funktion Mjukgörande Emulgeringsmedel Hårkonditionerande Hudkonditionerande Tensid Antistatmedel Tillverkning Gå till sammanfattning Lanolin är enligt CosIng (1) ett raffinerat derivat av fettsekretioner …

Isocetyl Palmitate

INCI Isocetyl Palmitate På svenska – Isocetylpalmitat Funktion Mjukgörande Hudkonditionerande Tillverkning Gå till sammanfattning Isocetylpalmitat är enligt CIR (1) en blandning av estrar (2) som …

Hydrogenated Jojoba Oil

INCI Hydrogenated Jojoba Oil På svenska – Hydrogenerad Jojobaolja Funktion Mjukgörande Hudkonditionerande Exfolierande (Vantage Specialty Ingredients) Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrogenerad jojobaolja definieras enligt CIR …

Hydrogenated Castor Oil

INCI Hydrogenated Castor Oil På svenska – Hydrogenerad ricinolja Funktion Mjukgörande Emulgeringsmedel Hudkonditionerande Tensid Viskositetsreglerande medel Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrogenerad ricinolja framställs enligt EWG (1) …