Triethyl Citrate

INCI Triethyl Citrate På svenska – Trietylcitrat Funktion Lösningsmedel (EWG) Antioxidant (EWG) Doftingrediens (EWG) Maskerande Parfymerande Tillverkning Gå till sammanfattning Trietylcitrat framställs enligt PubChem (1) genom förestring …

Gluconolactone

INCI Gluconolactone På svenska – Glukonolakton Funktion Kelatbildare Hudkonditionerande Fuktbindande (EWG) Lösningsmedel (EWG) Doftingrediens (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Glukonolakton är enligt Cosmetics Info (1) en …

Glycerin

INCI Glycerin På svenska – Glycerin Funktion Fuktbindande Hårkonditionerande Parfymerande Viskositetsreglerande medel Denatureringsmedel Hudkonditionerande (EWG) Doftingrediens (EWG) Lösningsmedel (EWG) Munvårdsmedel (EWG) Konserveringsmedel (USDA) Tillverkning Gå …

Butylene Glycol

INCI Butylene Glycol På svenska – Butylenglykol Funktion Fuktbindande Maskerande Hudkonditionerande Lösningsmedel Viskositetsreglerande medel Tillverkning Gå till sammanfattning Syntetisk tillverkning Butylenglykol (1,3-Butanediol) framställs enligt PubChem (1) antingen …

Benzyl Alcohol

INCI Benzyl Alcohol På svenska – Bensylalkohol Funktion Parfymerande Lösningsmedel Konserveringsmedel Viskositetsreglerande medel Doftingrediens (EWG) Maskerande (EWG) Ett av 26 doftämnen (1) som måste innehållsdeklareras …