Hydrolyzed Jojoba Esters

INCI Hydrolyzed Jojoba Esters På svenska – Hydrolyserade Jojobaestrar Funktion Hårkonditionerande Hudkonditionerande Filmbildande Emulgeringsmedel (EWG) Stabiliseringsmedel (EWG) Tensid (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrolyserade Jojobaestrar …

Hydrogenated Jojoba Oil

INCI Hydrogenated Jojoba Oil På svenska – Hydrogenerad Jojobaolja Funktion Mjukgörande Hudkonditionerande Exfolierande (Vantage Specialty Ingredients) Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrogenerad jojobaolja definieras enligt CIR …