Maltodextrin

INCI Maltodextrin På svenska – Maltodextrin Funktion Absorberande Bindemedel Stabiliseringsmedel Filmbildande Hårkonditionerande Hudkonditionerande Tillverkning Gå till sammanfattning Maltodextrin framställs enligt CIR (1) genom partiell enzymhydrolys av stärkelse. …

Hydrolyzed Jojoba Esters

INCI Hydrolyzed Jojoba Esters På svenska – Hydrolyserade Jojobaestrar Funktion Hårkonditionerande Hudkonditionerande Filmbildande Emulgeringsmedel (EWG) Stabiliseringsmedel (EWG) Tensid (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrolyserade Jojobaestrar …

Cellulose Gum

INCI Cellulose Gum På svenska – Cellulosagummi Funktion Bindemedel Stabiliseringsmedel Filmbildanden Maskerande Viskositetsreglerande medel Doftingrediens (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Cellulosagummi är enligt CIR (1) natriumsaltet av karboxymetylcellulosa och framställs …