Stearic Acid

INCI Stearic Acid På svenska – Stearinsyra Funktion Emulgeringsmedel Stabiliseringsmedel Maskerande Återfettande Tensid Tillverkning Gå till sammanfattning Stearinsyra är en fettsyra. som enligt CIR (1) utvinns …

Palmitic Acid

INCI Palmitic Acid På svenska – Palmitinsyra Funktion Emulgeringsmedel Mjukgörande Opakgörande (EWG) Doftingrediens (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Palmitinsyra är en fettsyra som enligt CIR (1) utvinns …

Isocetyl Palmitate

INCI Isocetyl Palmitate På svenska – Isocetylpalmitat Funktion Mjukgörande Hudkonditionerande Tillverkning Gå till sammanfattning Isocetylpalmitat är enligt CIR (1) en blandning av estrar (2) som …