Sodium Lactate

INCI Sodium Lactate På svenska – Natriumlaktat Funktion Buffringsmedel Fuktbindande Keratolytiskt medel Exfolierande (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Natriumlaktat framställs enligt CIR (1) genom neutralisering av …

Lactic Acid

INCI Lactic Acid På svenska – Mjölksyra Funktion Buffringsmedel Fuktbindande Hudkonditionerande Exfolierande (EWG) Doftingrediens (EWG) pH-reglerare (EWG) Tillverkning Gå till sammanfattning Mjölksyra tillverkas genom fermentering …