Hydrolyzed Beeswax

INCI Hydrolyzed Beeswax På svenska – Hydrolyserat bivax Funktion Emulgeringsmedel Stabiliseringsmedel Tensid Tillverkning Gå till sammanfattning Hydrolyserat bivax är enligt EWG (1) ett derivat som fås från …

Behenyl Beeswax

INCI Behenyl Beeswax På svenska – Behenylbivax Funktion Hudkonditionerande Viskositetsreglerande medel Tillverkning Gå till sammanfattning Behenylbivax är enligt EWG (1) en ester av behenylalkohol och bivaxsyra. Så också …