Frågor och svar

Vad kostar det att prenumerera på KemikalieKollen?

  • Det kostar 25 kronor i månaden alternativt 250 kronor per år.

Kan jag välja att använda KemikalieKollen bara en månad?

  • Javisst! Du väljer om du enbart vill betala för en månad och sen inte mer. Eller så kan du prenumerera ett par månader och hoppa över en månad och därefter prenumerera ytterligare en månad. Väljer du att bocka i valet "Förnya din prenumeration automatiskt" så förnyas prenumerationen automatiskt varje månad. Men om du bara vill prenumerera en månad så väljer du helt enkelt bort att "Förnya din prenumeration automatiskt".

Vad händer om jag avbryter min prenumeration innan den har gått ut?

  • Om du avbryter din prenumeration innan den har gått ut kommer den automatiska betalningen att inaktiveras omedelbart (om du har valt "Förnya din prenumeration automatiskt"). Men du har fortfarande tillgång till all kemikalieinformation fram tills dess att din prenumeration upphör, det vill säga när utgångsdatumet för din prenumeration har nåtts.

Har jag fortfarande tillgång till mitt konto även om själva prenumerationen har gått ut?

  • Javisst. Men du har inte tillgång till någon kemikalieinformation.

Jag har fått följande meddelande och kan inte logga in på mitt konto: "Your account is pending email verification." Vad ska jag göra?

  • När du registrerar dig för en prenumeration så får du ett mejl med en länk som du måste klicka på för att bekräfta att du är du och att det är du som har registrerat dig för en prenumeration. Om du inte hittar ditt bekräftelsemejl så kan det vara en bra idé att kika i skräpposten. Då kan du markera mejlet som "Inte skräppost". Du kan också lägga till avsändaradressen, dvs KemikalieKollen i adressboken.